Je hebt meerdere platforms, maar je online bedrijf starten met WooCommerce-thema's is misschien de beste optie. WooCommerce is een open source gratis eCommerce-plug-in voor WordPress met meer dan 2 miljoen actieve installaties. Krachtig en in hoge mate aanpasbaar, het is een van de meest populaire eCommerce-platforms die tegenwoordig worden gebruikt.

Ten eerste is WordPress een open source-vrije software met onbegrensde aanpassingsmogelijkheden. Er zijn duizenden WordPress-thema's met een verbluffend websiteontwerp en de WooCommerce-plug-in is compatibel met de meeste. Daarnaast zijn er honderden verbazingwekkende WordPress-thema's gemaakt met WooCommerce in gedachten, die we 'WooCommerce-thema's' noemen. Met andere woorden, WooCommerce-thema's zijn WordPress eCommerce-thema's.

Als u zoekt naar WooCommerce-thema's op internet, vindt u veel thema's in zowel gratis als betaalde versies. Er zijn tal van gratis WooCommerce-thema's in de officiële WordPress themarepository, gratis en premium-thema's in verschillende externe themaleveranciers zoals ThemeGrill en premium WooCommerce-thema's in themamarkten zoals ThemeForest. Omdat er zoveel thema's zijn, is het voor de gebruikers nogal verwarrend om een ​​thema te kiezen.

Dus dit artikel is om je te helpen. Ik heb hier de beste 15 WooCommerce-thema's bij elkaar gehouden. Al deze thema's behoren tot de meest geliefde thema's, best beoordeelde of best verkopende thema's. Ze bieden een briljant ontwerp en krachtige functies en alles wat u nodig hebt. Bovendien krijg je geweldige support!